Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Le Portrait de Petit Cossette (Kicsi Cossette portréja)

2008.03.23

Kép A kicsi Cossette portréja a legelvontabb anime, amit eddig láttam. A cselekmény szinte követhetetlen, mert össze-vissza ugrál az idősíkokban. Mégis valamiért végig kell nézni. Ne egyszerű gyerekmesét várjunk a sztoritól , mert rendesen folyik benne a vér.

 

A történet főszereplője Kurahashi Eiri, egy középiskolás fiú, aki szabadidejében egy régiségboltban dolgozik. A főnöke mindig küldi neki az értékes régiségeket és az ő dolga, hogy eladja. Egyik nap egy velencei étkészlet és üvegpohár készlet érkezik a boltba. Van köztük egy nagyon szép színes pohár is. Amikor Eiri a kezébe veszi, látomást lát egy szőke kék szemű lányról. Ezekután ez így megy napról napra és a pohár olyanná válik, mint egy napló. Megmutatja a lány életét egészen a haláláig. A gyilkosság látomása után Eiri rájön, hogy ő ölte meg Cossettet. Pontosabban nem ő, hanem a lány vőlegénye, a család festője, aki nagyon hasonlít Eirire. Cossettnek ennyi elég is, ahhoz, hogy a fiún álljon bosszút a haláláért és hogy megmentse a lelkét, ami a két világ közé szorult...Kép

Szerintem érdemes megnézni, 3 rész összesen és szintén az animeaddictsról lehet letölteni. A letöltéshez Mozilla Firefoxot használjatok, mert ha Explorerrel töltitek, akkor szaggatni fog.